Da har jeg vært på ferie, eller rettere sagt; jeg skulle på en tre dagers ferie til Røros for å slappe av og få massasje og healing. Turen ble litt anereldes enn jeg hadde forventet.

4 timers tog tur en vei ( som forventet), jeg hadde så vondt i magen at jeg holdt på å besvime. Ingen hadde smertestillende.

Varm velkomst: fikk kaffe og god mat. Pakket ut og lagde det hjemmekoselig på det lille rommet jeg hadde leid. I løpet av dagen var jeg på matbutikken ( Domus), og jeg gikk en tur senere på kvelden etter å ha spist middag. Jeg la meg før 21:30, var så sliten. Siden den var utenom sesongen så var jeg eneste gjest, og resepsjonisten reiste ved 21 tiden. En liten stund etter at jeg hadde lagt meg fikk jeg voldsomme ekstraslag og ble bråsvimmel. Jeg hadde hatt ekstraslag og flimmer i 10 døgn før jeg dro, og oppsøkt legevakt flere ganger, en gang jeg mistet bevisstheten i løpet av disse dagene så ble jeg nektet ambulanse! Jeg ringte legevakten i Røros, som ringte 113 og ambulansen var «bare» en time unna. Legevakt legen kom i bil og hentet meg istedet og sendte ambulansen tilbake. Etter en kort undersøkelse fikk jeg taxi til Tynset sykehus..ca 6 mil unna. et tok omlag 45 min å kjøre. Jeg hadde en ung og hyggelig sjåfør som det var lett å føre en samtale med. Han var så gentlleman at han fulgte meg helt inn på sykehuset og tok heisen med meg opp. han fikk en klem da han dro tilbake igjen. Jeg ble tatt godt imot og alle var hyggelige og omsorgsfulle der ( den natta) Jeg lå med hjerteregistrator hele natta og hele neste dag og en natt til. Neste dag merket jeg tydelig på legene og søstrenes blikk og spørsmål at de hadde lest journalen min, det hersket det ingen tvil om. Det lyste fordommer og mistenksomhet lang vei. Igjen fikk jeg oppleve hvor mye en journal full av løgner kan hindre et menneske i å bli tatt på alvor, men ingen kunne bortforklare alle ekstraslagene som kontinuerlig ble registrert natt og dag mens jeg var der.

Så måtte jeg ta toget fra tynset til røros for å hente tingene mine som var igjen der, for deretter å sette meg rett på toget igjen, 4timer hjem igjen.