I desember 2012 begynte min søsters samboer (heretter kalt svoger), å plage meg. De hadde vært sammen i flere år og jeg hadde allerede fra begynnelsen av fått dårlige vibber av han. Det var et eller annet som ikke stemte med han, og nå har jeg fått svaret på det. Han er en veldig ond psykopat! Det har han demonstrert med all tydelighet nå i snart to og et halvt år. Jeg og søsteren min hadde et veldig godt forhold og møttes ca 3 ganger i uken før dette. Noen ganger var vi på ferie og turer sammen alle tre og jeg la stadig merke til at han var sjalu på det gode forholdet mellom meg og søsteren min. Han ville helst ha henne for seg selv. Nå har han fått det, jeg har ikke sette henne på 2 år!

Det begynte med at jeg helt plutselig fikk en sms med trussel om anmeldelse fra min svoger. Jeg skjønte ingen ting og ba om en forklaring. Han skrev da at søsteren min » gråter seg vel ikke i søvn av ingen ting», nei, det er vel ikke så lett å bo med en psykopat som stripper henne for familie og venner heller…så kanskje det var det som gjorde utslaget tenker jeg. Et par uker senere får jeg en mail fra han hvor han skriver at han har vært hos politiet » i den hensikt å anmelde..» meg, og «…bekymringsmelding til legen…(..)…evaluering på sanderud…( …) samtale med politiet i over 2 timer…» Jeg kunne ikke tro det jeg leste, hadde det klikka fullstendig for han? Ja tydeligvis!!!

Som om ikke dette var nok: Noen måneder senere hadde han ringt rundt og krevd at jeg måtte evalueres på sanderud ( hvorfor aner jeg ikke), med begrunnelse » samboeren min har ikke sovet på månedsvis», noe som i seg selv ikke kvalifiserer til å få et annet menneske evaluert og som raskt viste seg å ikke være sant. Min søster avkreftet dette i flere mail og lurte på hvor jeg hadde fått det ifra at hun ikke hadde sovet.

Midt oppe i sykdom som hadde vart i over et halvt år+ flere ambulanser ( hjerteavdelingen, svimmelhet, hjerteproblemer,mistet håret), så ble jeg i begynnelsen av 2014 oppringt av politiet to ganger i løpet av kort tid, den ene gangen ble jeg opplyst om at min svoger hadde anmeldt meg, og den andre gangen hadde han opprettet besøksforbud mot meg…begge deler var veldig merkelig ettersom vi overhodet ikke hadde hatt noe som helst form for kommunikasjon siden slutten av 2012..nå var det altså 2014! Det hadde vært mere riktig om det var JEG som opprettet besøksforbud mot han!

Nå bedriver han sjarmoffensiv mot familien min og  prøver å «kjøpe» deres beundring. Jeg ser tversigjennom falskheten hans.